• 0704-561013 Måndag-Fredag 07:30-16:00
  • Betala säkert med Klarna eller Swish
  • Fraktfritt vid beställningar över 600 kronor (Privatpersoner, Sverige)

Med anledning av Covid-19

Coronaviruset COVID-19 fortsätter att spridas och i nuläget är det svårt att överblicka vilka konsekvenser utbrottet kommer att få. Ekotrade Nordic tar situationen på största allvar och arbetar aktivt med förebyggande åtgärder enligt vår pandemiplan för att minimera riskerna för våra medarbetare, kunder och leverantörer.

Vårt fokus är att skydda våra medarbetare och kunder, men även att ta vårt samhällsansvar och förhindra ytterligare smittspridning. Vi väljer att minimera antalet fysiska möten och ses helst virtuellt under den tiden som detta extrema läge är aktuellt. De kontakter som inte går att undvika, leveranser och transporter till exempel, sker i största mån utomhus.

Vi tar emot beställningar som vanligt via webshoppen eller mail. Vi kan heller inte vara säkra på att vi kan få hem varor inom normalt tidsintervall och framöver kan leveranstiderna därför vara längre än normalt.

Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor kring något av detta eller en beställning som vi för närvarande hanterar. Vi gör allt vi kan för att möta våra kunders behov i denna situation.

Harry Hellberg

Välkomna till Webshoppen ekotrade.se

Vi har ett stort utbud av ekologiska baskläder och accessoarer till vuxna och barn.
- För jobbet, skolan, träningen och fritiden.

 Alla varor har någon form av 
miljömärkning som GOTS, Ecocert, EU-Blomman, Organic 100, Svanen och väldigt många produkter är också Fairtrade godkända.

Välkomna! Önskar Ekotrade Nordic som driver ekotrade.se

Gör skillnad, handla EKO!